Hoppa till sidans innehåll

Kulknappen kvar i division 1 trots två förluster idag

14 AUG 2022 22:17
Trots förluster i de båda sista omgångarna klarade Kulknappen sig kvar i division 1. Först när det stod klart all Boulebangers spelade oavgjort mot Tjust i den sista omgången kunde kulknapparna andas ut.
  • Uppdaterad: 15 AUG 2022 08:37

De två sista omgångarna av årets förbundsseriespel spelades under söndagen. För att vara säkra på förnyat kontrakt i divison krävdes att Kulknappen tog minst 1 poäng i de två lagmötena. Efter förlust i det inledande mötet mot Carl XIV Johan Pétanque med 0-4 krävdes det minst oavgjort mot jumbolaget Ödenäs. Tyvärr så lyckades inte de våra med det som krävdes av dem. Förlust i båda de två första matcherna innebar 0-2 och tvång att vinna de båda sista. Lag 1 bestående av Hasse, Jimmy och Tobias, vann sin match med 13-1 men tyvärr blev det förlust för lag 2. 

Att Kulknappen ändå spelar vidare i divison 1 nästa år kan vi tacka Göteborgs Boulebangers för då den i sitt sista möte spelade oavgjort mot Tjust Pétanque och därmed såg till att Tjust hamnade 1 poäng efter de våra i tabellen.

När serien är färdispelad ser tabellen ut så här:

images5pua.png

Kulknappens veteraner som under helgen spelade i i Malmö säkrade kontraktet i division 2A redan under lördagen. Idag inledde laget med oavgjort mot serietvåorna Tyringes Boulegetingar varefter det blev förlust i den betydelselösa matchen mot Sansjö Boule. Trots det gör Sansjö nu Tvååker sällskap i nedflyttningen till division 3.

Slutställning

imagefqkg9.png

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info