Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästarna i dubbel och trippel korade

23 NOV 2022 11:00
I går kväll avgjordes klubbmästerskapen i både trippel och dubbel. De nya trippelmästarna heter Jimmy Antonsson, Tobias Andersson och Robert Bergström. Hans Ericsson och Hasse Svensson la beslag på dubbelguldet.
  • Uppdaterad: 23 NOV 2022 11:00

Tisdagskvällen inleddes med semifinaler i trippel. I den ena av dem vann Ronnie Apelqvist/Timo Lager/Hans Ericsson över Douglas Adolfsson/Lena Hjalmarsson/Sally Martinsson med 13-5 och i den andra Jimmy Antonsson/Robert Bergström/Tobias Andersson över Ann-Britt Carlsson/Leif Carlsson/Lennart Olsson med 13-9.

Finalen sedan blev aldrig riktigt spännande, Jimmy, Robban och Tobias vann övertygande den med 13-3. 

Robban och Tobias blev trippelmästare även i fjol, då tillsammans med Berit Sjöberg. För Robbans del innebär det att han i år hittills är dubbel klubbmästare, i december blev han klubbmästare i skytte. Även Jimmy Antonsson blev med segern i trippel dubbel klubbmästare, tidigare i höst vann han singel-KM.

Också KM i dubbel avslutades igår med semifinaler och final. Mästare blev Hasse Svensson och Hans Eriksson genom att först i en semifinal besegra Martin Weddig och Neo Bengtsson med 13-3 och därefter i finalen vinna över Inger Nygren och Kristofer Hirverud med 13-7. Inger och Kristofer tog sig till finalen genom att besegra Fredrik Brorsson och Mats Peterson. 


Hans och Hasse klubbmästare i dubbel 2022.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info