Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer

Klart för semifinaler i KM-dubbeln

05 NOV 2019 09:41
Klubbmästerskapen i dubbel inleddes igår kväll med spel till och med kvartsfinaler. 18 lag anmälde sig och efter 4 timmars spel så återstod 4 som måndagen den den 2 december ska göra upp om klubbmästartiteln.
  • Uppdaterad: 05 NOV 2019 09:41

Bland de 18 lag som ställde upp i KM-dubbeln fanns fjorårsmästarna Gittan Olausson och Kenneth Johansson. De blev överraskande utslagna direkt i poolspelet genom två raka förluster. Först mot Peter Lundqvist och Robban Bergström och sedan mot Lasse Lothsson och Sven-Arne Bengtsson.

En annan överraskning under kvällen var kanske att Tobias Andersson och nyblivne kulknappen Krister Tayanin inte lyckades ta sig vidare ut poolen. De vann sin första match mot Fredrik Björk och Mats Peterson efter lysande spel med 13-6 men åkte sedan överraskande på stryk mot Lena Hjalmarsson och Walter Mörk som avgjorde med en femma vid ställningen 8-11. I skiljematchen sedan mot Fredrik och Mats blev det förlust med 13-10.

Nästa måndag är det dags för KM i trippel som då också spelas fram till och med kvartsfinalerna. Både dubbeln och trippeln avgörs sedan med semifinaler och finaler måndagen den 2 december.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info