Hoppa till sidans innehåll

Klart för finalspel i Årets Dubbel

06 AUG 2019 17:16
Åtta lag är nu klara för finalomgången av Årets Dubbel. Den avslutande kvalificeringsomgången spelades i Stenbrottet i går kväll och det blev en hård fight om finalplatserna. Finalomgången spelas vid Boulodromen den 16 september med start kl. 17.30.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2019 17:16

Tretton av de femton anmälda lagen var på plats när den tredje och sista kvalificeringsomgången av Årets Dubbel spelades i går kväll. Tre lag var klara för finalspel sedan tidigare eftersom de kommit 1:a eller 2:a vid de två första omgångarna, det var Berny och Inger, Tobias och Fredrik samt Gittan och Kenneth.

Kampen igår stod alltså om de fem andra platserna. Christer Sandberg och Mats Peterson la beslag på en av dem genom att vara enda lag med 4 segrar och därmed t vinna omgången. Timo och Hasse blev tvåa och tog alltså på det sättet en finalplats.

Lennart Bengtsson och Stig Johansson vann två matcher och säkrade därmed med sina 7 segrar sammanlagt en finalplats.

Kampen om de två sista finalplatserna blev jämn. Jimmy Antonsson och Per Sandström hade förhinder igår och kunde inte delta. De chansade på att ändå komma till final med sina sen tidigare vunna fem matcher. En chansning som gick hem. De placerade sig på en åttondeplats sammanlagt genom att de hade bättre poängskillnad än Stig Larsson/Christina Eng och Ulla och Jan-Olof Olsson.

Sally Martinsson och Douglas Adolfsson lyckades också kvalificera sig till final med fem segrar och 8 pluspoäng.

Så här ser slutställningen ut:

De åtta bäst placerade lagen gör alltså upp om titeln Årets Dubbellag måndagen den 16 september på Boulodromens utebanor. Start kl. 17.30.

Första pris är ett presentkort på 1000 kr på en av stans restauranger, andra pris 500 kr och tredjepris 300 kr.

Resultat från de kvalificeringsomgångarna och mer om Årets Dubbel hittar man här.

Skribent: Webmaster
Epost: This is a mailto link

 

 

  

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info