Hoppa till sidans innehåll

Jimmy ny klubbmästare i singel

12 OKT 2022 11:35
Jimmy Antonsson blev igår kväll klubbmästare i singel genom att i finalen besegra Pia Johnsson efter att i semifinalen vunnit mot Per Bullen Berndtsson.
  • Uppdaterad: 14 OKT 2022 12:30

Klubbmästerskapen i singel spelades under två kvällar den gångna veckan. 28 klubbmedlemmar anmälde sig till tävlingen i tisdags och efter poolspel och kvartsfinaler stod det klart att Jimmy Antonsson, Bullen Berndtsson, Stig Larsson och Pia Johnsson gick vidare till semifinalerna som spelades i går kväll.

Jimmy Antonsson, en av förhandsfavoriterna, pressades av Bullen Berndtsson som efter att ha legat under gick upp till 11 lika innan Jimmy kunde avgöra till sin fördel. I den andra semifinalen ledde Stig Larsson länge matchen mot Pia Johnsson men Pia som både la och sköt bra kom ikapp och vann. 

Finalen mellan Jimmy och Pia blev aldrig riktigt spännande, 13-7 blev det till Jimmy, som därmed blev klubbmästare i singel 2022. Senast Jimmy var klubbmästare i singel var 2020, ifjol besegrades han i semifinalen av Berit Sjöberg, som blev klubbmästare 2021.


Slutspelet i singel-KM följdes av många av kulknappar.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info