Hoppa till sidans innehåll

Inget avancemang för Kulknappen i Svenska Cupen

10 OKT 2019 09:46
Inget av Kulknappens båda veteranlag, som var anmälda till Svenska Cupen, lyckades kvalificera sig till finalspelet i Uppsala när kvalet avgjordes i Falkenberg den gångna helgen.
  • Uppdaterad: 10 OKT 2019 09:46

V55-laget spelade i lördags och mötte i sin grupp Sillboularna från Simrishamn, Quatre Boules från Malmö och Lillens Vänner från Staffanstorp.

I Kulknappens lag utgjorde Christer Sandberg, Christina Eng och Stig Larsson ett trippellag och Hasse Svensson, Inger Nygren och Mats Peterson det andra. Båda trippellagen vann sina första möten mot Sillboularna. Dubbellagen såg ut så här: Christer och Christina, Hasse och Inger samt Mats och Stig. 4-1 blev slutresultatet.

Också Quatre Boules besegrades 2-0 efter tripplarna blev 3-2 när Christer och Christina vann sin dubbel.

Den tredje matchen blev en ren final mellan Kulknappen och Lillens Vänner. I den blev det tyvärr förlust med 4-1 sedan det stått 1-1 efter tripplarna.

Lillens Vänner tog alltså sig till slutspelet i Uppsala i november tillsammans med Kärnan som vann den andra gruppen i Falkenberg.

Kulknappens V65-lag, bestående av Lars Mauritsson, Birgitta Olausson, Kenneth Johansson, Berny Andersson, Lena Hjalmarsson och Walter Mörk, spelade på söndagen i en grupp med lag enbart från hallandsdistriktet. Den gruppen vanns av BK Knuff som vann alla sina matcher. Kulknappen hamnade på tredje plats.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

  

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info