Hoppa till sidans innehåll

Inger och Berny kvalificerade sig för finalspel i Årets Dubbel

09 JUL 2019 10:32
Under måndagskvällen spelades den andra omgången i Årets Dubbel. Inger och Berny Andersson kvalificerade sig då för finalspel genom att som enda lag vinna sina fyra matcher. På andra plats kom Tobias J och Fredrik som redan var klara för finalspel.
  • Uppdaterad: 09 JUL 2019 10:32

Tretton av de femton lagen som deltar i Årets Dubbel var på plats när den andra omgången spelades under måndagskvällen. Bäst lyckades Inger och Berny som var det enda laget som vann samtliga sina matcher. På andra plats kom Tobias Johansson och Fredrik Brorsson med tre vinster och 14 pluspoäng.

För Inger och Berny betyder det att de nu är kvalificerade för finalspelet i september. Gårdagens tävling visar att konkurrensen om de åtta finalplatserna blir hård. Flera lag slutade med två vinster och två förluster, vilket väl måste tyda på att lagen är jämna.

Resultaten från den andra omgången framgår av följande tabell:

Efter de två spelade omgångarna ser den sammanlagda tabellen ut så här:

Lag som markerats med fetstil är de lag som kommit etta eller tvåa i någon av omgångarna och således är kvalificerade för finalspel. Strecken efter åtta lag markerar gränsen för deltagande i finalspelet. Det ser ut att kunna bli en hård strid om dessa platser när den tredje och sista kvalificeringsomgången spelas måndagen den 5 augusti i Stenbrottet.

Läs mer om Årets dubbel här.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info