Hoppa till sidans innehåll

Hasse Svensson blev Årets Spelare

26 NOV 2019 17:20
Kenneth Johansson och Hasse Svensson har dominerat på förstaplatserna i månadsmästerskapen under året. Kenneth har blivit månadsmästare 5 gånger och Hasse tre. Men det var det Hasse som blev Årets Spelare.
  • Uppdaterad: 26 NOV 2019 17:20

Under gårdagskvällen spelades årets sista månadsmästerskap, vilket innebar att också kampen om titeln Årets Spelare avgjordes. De två som hade chans att vinna den kampen var Kenneth Johansson och Hasse Svensson. Nu blev det aldrig riktigt spännande för de båda tog sig till final i var sitt lag.

Finalen vann Hasse tillsammans med Ulla Olsson och Lennart Karlsson över Kenneth som lottats med Fredrik Björk och Lennart Johansson. Det innebar att Hasse ökade på poängförsprånget och hamnade på 43 poäng, 4 poäng före Kenneth.

Hasse har under året deltagit i samtliga månadsmästerskap och hamnat på poängplats i 10 utav de 11 tävlingarna. Imponerande!

I årets sista månadsmästerskap var det 24 medlemmar som var med, vilket innebar två pooler med idel trippellag. På tredje plats kom Berny Andersson, Christer Sandberg och Stig Larsson som i matchen om tredje pris besegrade Bosse Karlberg, Richard Jörnbo och Robert Bergström

B-finalen vanns av Fredrik Brorsson, Lennart Ingeltun och Lars-Erik Rydberg.

Mer om månadsmästerskapen och Årets Spelare här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

 

 

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info