Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer

Här är semifinalisterna i KM-trippeln

13 NOV 2019 10:52
Tolv lag anmälde sig till spel när klubbmästerskapen i trippel inleddes på måndagskvällen med spel till och med kvartsfinalerna. Semifinaler och final spelas måndagen den 2 december.
  • Uppdaterad: 13 NOV 2019 10:52

Peter Lundqvist och Robban Bergström kommer att spela semifinaler i både dubbel och trippel när KM-slutspelet i dessa båda klasser avgörs måndagen den 2 december. I trippeln tillsammans med Tobias Andersson. De tre inledde i måndags med att redan i den första poolspelsmatchen besegra de regerande klubbmästarna Birgitta Olausson/Christina Eng/Kenneth Johansson.

Tobias Johansson, som gör come-back i KM-sammanhang, tog sig tillsammans med pappa Stig och Fredrik Brorsson lätt vidare till semifinal genom övertygande spel i sina två poolspelsmatcher. De slog där bl.a. ett annat lag som tog sig till semin, Inger Nygren/Mats Peterson/Hasse Svensson. Det fjärde laget som spelar semifinal är Ann-Britt Carlsson/Britt Brorsson/Leif Carlsson. De tog sig dit efter att ha blivit tvåa i poolen efter Walter Mörk, Lena Hjalmarsson och Lennart Johansson och sedan i en  kvartsfinal besegrat Arne Blomfelt, Elsy Svensson och Lennart Bengtsson. Arne, Elsy och Lennart var för övrigt de som slog ut fjolårsmästarna genom vinst i skiljematchen i poolen med 13-12.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

 

  

 

 

 

 

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info