Hoppa till sidans innehåll

Här är Kulknappens lag i Svenska Cupen

12 SEP 2022 21:52
Svenska cupen för damer och veteraner V55 och V65 spelas i höst. Kulknappen ställer upp i samtliga klasser och uttagningskommittéerna har nu presenterat lagen.
  • Skapad: 12 SEP 2022 21:52

Grundomgångarna för Svenska Cupen veteraner spelas den 1 och 2 oktober på flera platser i Sverige. I V55-klassen är 27 lag anmälda. Kulknappens lag spelar i Borås och där är det 11 lag som ska göra upp om 4 st slutspelsplatser. Det är direktutslagning som gäller! Finalomgången kommer att spelas den 22-23 oktober, också den i Borås.

UK har tagit ut följande V55-lag till att representera Kulknappen: Leif Carlsson (lagledare), Hans Eriksson, Per Bullen Berntsson, Martin Weddig, Gert-Åke Laxen Carlsson, Pia Johnsson, Lena Hjalmarsson och Jari Alatalo.

I V65-klassen är det 23 lag anmäld varav 7 st, däribland Kulknappen, gör upp om 2 st finalplatser. Grundomgången inleds med pool- eller gruppspel och spelas den 1 och 2 oktober. Finalomgången spelas på samma tid och samma plats som V55-klassen, d.v.s. i Borås den 22-23 oktober.

UK har tagit ut följande spelare till V65-laget: Hasse Svenssn (lagledare), Timo Lager, Birgitta Olausson, Kenneth Johansson, Christer Sandberg, Christer Gunnarsson, Sally Martinsson och Douglas Adolfsson.

Mer information om Svenska Cupen hittar man Bouleförbundet hemsida.

Damklassen, till vilken 33 lag är anmälda,  spelas den 8-9 oktober. Kulknappen och 7 st andra lag spelar i Lindome. Lottningen är ännu inte offentliggjord.

UK har tagit ut laget: Berit Sjöberg (lagledare), Inger Nygren, Pia Johnsson, Ann-Britt Carlsson och Elsy Svensson.

Tälingsbestämmelserna för V55 och Dam hittar man här.

Tävlingsbestämmelserna för V65 är preliminära och finns att läsa här.

Uttagningskommittén består av Christer Gunnarsson, Ann-Britt Carlsson, Mats Peterson och Berit Sjöberg.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info