Hoppa till sidans innehåll

Douglas avtackad för sina uppdrag i SBF

30 MAJ 2019 15:43
I samband med prisutdelningen i Rydetrippeln i tisdags passade Bouleförbundets vice ordförande Gunnar Wåhlberg på att tacka Kulknappens Douglas Adolfsson för lång och trogen tjänst i domarkommittén och i förbundets disciplinnämd.
  • Uppdaterad: 30 MAJ 2019 15:43

Douglas har valt att lämna sina uppdrag i Svenska bouleförbundet, uppdrag som han haft under större delen av 10-talet. Det gäller uppdraget som ledamot i Domarkommittén i vilken han även varit regelansvarig. Douglas har också varit med i Svenska Bouleförbundets disciplinnämnd, ett uppdrag som han alltså från och med det gångna årsskiftet också lämnat.

Gunnar Wåhlberg, som förutom att han är vice ordförande i Svenska bouleförbundets styrelse också är ordförande i Onsala Boule Pétanque Klubb, fann tillfället passande att uppmärksamma och tacka Douglas när Douglas var Onsala för att delta i onsalaklubbens Rydetrippel, (som inom parentes sagt vanns av Kulknappens Christer Gunnarsson, Birgitta Olausson och Kenneth Johansson).

Douglas kan känna sig stolt för sina insatser för förbundet och Kulknappen har all anledning att känna detsamma.

Douglas lämnar inte alla uppdrag, han sitter fortfarande i Hallands Bouleförbunds styrelse och kommer också i fortsättningen att dra på sig domartröjan vid tävlingar runt om i distriktet.

Foto: Sally Martinsson

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info