Hoppa till sidans innehåll

DM-framgångar för Kulknappen

29 JUL 2018 12:56
I veckan har det spelats DM i två klasser, V65 mixed dubbel och V55 singel. Sally Martinsson och Christer Gunnarsson blev två i mixed dubbeln i Åskloster och mästerskapstiteln la Hasse Svensson beslag på för tredje året i följd.
  • Skapad: 29 JUL 2018 12:56

Mixed dubbel spelades i Åskloster i onsdags med 30 deltagande lag varav flera från Kulknappen. Sally och Christer förlorade finalen mot paret Simonsson från Halmstad. Bland de bäst placerade lagen fanns Gittan och Kennet på sjunde plats och Ann-Britt och Leif på åttonde.

Kulknappen var det lag som hade flest deltagare i singel-DM som avgjordes vid Boulodromen i lördags. Det spelades endast V55 då de andra klasserna samlat inga eller för få deltagare. Finalen kom att spelas mellan två spelare från Kulknappen, Mats Peterson, som i semifinalen besegrade förstaseedade Magnus Stibe från Knäred, och Hasse Svensson, som i sin semifinal besegrade den alltid svårslagne veteranen Ola Stenbrink, FPP.

Finalen vann Hasse Svensson och blev därmed distriktsmästare i V55-singel för tredje året i rad. En imponerande svit. Bland de åtta bästa återfanns fler kulknappar, Ulla Olsson, Jan-Olof Olsson och Walter Mörk som alla slogs ut i sina kvartsfinaler.

Hasse Svensson efter finalen.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info