Hoppa till sidans innehåll

Berit femfaldig klubbmästare

15 DEC 2021 11:44
När Berit Sjöberg igår kväll tillsammans med Christer Gunnarsson blev klubbmästare i mixed dubbel så innebar det också att Berit blev femfaldig klubbmästare. En prestation som ingen tidigare i klubbens historia lyckats med.
  • Uppdaterad: 15 DEC 2021 11:44

Klubbmästerskapen avslutades igår med semifinaler och finaler i mixed dubbel. Särskilkt spännande blev det inte. Berit Sjöberg och Christer Gunnarsson spelade stabilt och vann överlägset såväl semifinalen som finalen. I semifinalen mötte de Ellinor Gunnarsson och Robert Bergström och vann med 13-2. Finalmotståndarna Inger och Berny Andersson fick walk over i semifinalen eftersom Lars Mauritsson var förkyld och inte fått svar på sitt coronatest, han skulle spelat med Lena Karlsson.

Finalen vann Berit och Christer med övertygande spel, där både Christers lägg och Berits skytte fungerade i stort sett felfritt.

För Berits del innebar det att hon tog sin femte titel i årets KM, skytte, singel, dubbel, trippel och nu mixed dubbel. En bedrift som ingen lyckats med tidigare under de snart 40 år som klubben funnits!


Här lägger Christer i finalen. Berit tittar på och Inger och Berny avvaktar längst bort. Publiken bestod av nästan 30 klubbmedlemmar.
Foto: Christer Sandberg

Mer om klubbmästerskapen hittar man här.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info