Hoppa till sidans innehåll

Semifinalisterna i KM-mixen klara

13 DEC 2017 09:41
Gittan och Kenneth, Inger och Berny, Britt och Hasse, Ulla och Jan-Olof, det är de fyra par som gör upp om klubbmästartiteln i mixed dubbel när semifinaler och final ska spelas nästa tisdag den 19 december.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2017 09:45

Tio lag var anmälda när klubbmästerskapen i mixed dubbel igår kväll inleddes i Boulodromen. Det innebar spel i tre pooler och därefter två utjämningsmatcher innan semifinalisterna var klara.

Titelförsvararna Britt Brorsson och Hasse Svensson fick i vinnarmatchen i den första poolen se sig besegrade av årets klubbmästare i dubbel Gittan Olausson och Kenneth Johansson. Britt och Hasse tog sig dock vidare genom att i skiljematchen besegra Ann-Britt och Leif Carlsson och sedan i utjämningsmatchen Elsy Svensson och Stig Larsson. I semifinalen nästa tisdag möter de Inger och Berny Andersson, som slutade etta i sin pool.

Ulla och Jan-Olof Olsson vann pool 2 efter att i vinnarmatchen där besegra 2015-års svenska mästare i veteranklassen Inger Nygren och Mats Peterson. Ulla och Jan-Olof möter Britt och Hasse i den andra semifinalen om en vecka.

Läs mer om KM i dubbel här.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info