Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer Sandberg

Kulknappen i topp i distriktets testserie

03 NOV 2021 13:35
Hallands Bouleförbunds testserie spelades i Falkenberg den gångna helgen. Kulknappen som deltog med två lag lade beslag på förstaplatsen i division1.Tävlingsledare var Thomas Lindberg (foto), Halmstad Petank.
  • Uppdaterad: 03 NOV 2021 13:35

Hallands Bouleförbund arrangerade i helgen seriespel i Halland, som var tänkt att utgöra ett test för att se om det finns intresse för mer seriespel i distriktet och hur det i så fall ska läggas upp.


14 lag hade anmält sig från 8 av Hallands 22 klubbar. Kulknappen deltog med två. UK tog ut de två lag som spelat i förbundsserierna tidigare i år d.v.s. vårt öppna lag och V55-laget i division 2.

Distriktet hade placerat ett av våra lag i division 1 och ett i division 2. Bästa gick det för laget i div. 1 som vann sina matcher mot Knäred och Falkenberg Petanqe men spelade oavgjort mot Le Petit från Knäred.

Vårt lag i division 2 hamnade på tredje plats efter en vinst, en oavgjord och en förlust.

Tabeller och resultat hittar man här.

Nu ska de som är ansvariga för seriespelet, Thomas Lindberg (Halmstad Petank), Bengt Hallström (Knuff) och Mikael Hallendorf (Le Petit) utvärdera helgen och sedan återkommer väl distriktet med besked huruvida det blir någon fortsättning.

Skribent: Christer Sandberg
E-post: This is a mailto link

 

  

 

 

GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info