Hoppa till sidans innehåll

DM-finalen spelades mellan två lag från Kulknappen

21 FEB 2016 19:37
När lag-DM avgjordes i Boulodromen i lördagen handlade det mycket om Kulknappen. Tjugofyra lag var med och gjorde upp om distriktsmästartiteln varav 3 lag från Kulknappen. Kulknappen 1 och Kulknappen 2 gjorde upp om mästartiteln i finalen och Kulknappen 3 hamnade på delad femteplats efter att i kvartsfinalen blivit utslagna av Kulknappen 2.
  • Skapad: 21 FEB 2016 19:37

Kulknappen 1 och Kulknappen 2 hamnade i samma grupp och möttes redan i den första matchen för dagen. Den matchen vanns av Kulknappen 1 med 2-1.

I den gruppen spelade också Vallås och Söndrum. Båda dessa lag fick se sig slagna av båda kulknappslagen som alltså gick till kvartsfinal.

Det tredje kulknappslaget tog sig kvartsfinal genom att vinna samtliga sina tre lagmatcher i gruppspelet.

 

Knuff Knuff Kulknappen 2

Distriktsmästare

Kulknappen 1

Derome 1
Kulknappen 2 Kulknappen 2
Kulknappen 3
Kulknappen 1 Kulknappen 1 Kulknappen 1
Åskloster
FFP FFP
Gullbranna

 

De nyblivna distriktsmästarna i Kulknappen 1 heter (fr.v. på bilden ovan) Kenneth Johansson, Mats Peterson, Gittan Olausson, Berny Andersson, Klaus Grossmann och Sune Moberg.  Också silvermedaljörerna i Kulknappen 2 är med på bilden fr.v. Christer Gunnarsson, Walter Mörk, Lena Hjalmarsson, Ann-Britt Carlsson, Erna Olsson och Leif Carlsson.

I Kulknappen 3 spelade Britt Brorsson, Elsy Svensson, Bosse Karlberg, Lennart Johansson, Stig Larsson, Inger Andersson och Stig Johansson.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info