Hoppa till sidans innehåll

Kulknapparna firade med tårtkalas!

24 OKT 2007 17:50
I Tisdags var det 25 år sedan varbergs bouleklubb, KULKNAPPEN bildades!
  • Skapad: 24 OKT 2007 17:50Jubileumstårtan var både vacker och god!

Kulknappens medlemmar firade klubbens 25-årsdag med tårtkalas! En stor fin tårta från Sylvis i Tvååker. Fyra av de sex personer som bildade klubben 1982 var med på kalaset: klubbens ordförande Mats Peterson, Nils Peterson, Jens Peterson och Christer Sandberg. Mats höll ett trevligt och informativt tal vid kaffet och sedan utbringade nuvarande kassören Erling Ottosson ett fyrfaldigt leve för Kulknappen.

Ett fyrtiotal medlemmar var med på tårtkalaset. Här väntar några av dem på att Erling Ottosson ska skära tårtbitar till dem.

Firandet fortsätter med en jubileumsfest på Monarkrestaurangen fredagen den 2 november och en klubbresa till Skövde sista helgen i november. Än är det inte för sent att anmäla sig till de båda aktiviteterna.

 

KLUBBENS GRUNDARE

I samband med 10-årsjuiléet 1992 samlades de fem som bildade Kulknappen på Peder Skrivares skolas grusplan (finns inte mer) där det konstituerande mötet ägde rum. Från vänster Nils Peterson, Mats Peterson, Christer Sandberg, Jan Lidholm, Bodil Larsson och Jens Peterson


 

Skribent: Fredrik Brorsson

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info