Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer Sandberg KM 2014 öppen dubbel

Mats dubbel dubbelmästare

14 NOV 2014 09:26
Flera av klubbens "yngre" spelare saknades när klubbmästerskapen i öppen dubbel avgjordes i Boulodromen under torsdagskvällen. Mats Peterson tog sin andra titel genom att tillsammans med Kristofer Hirverud gå obesegrad genom turneringen.
  • Skapad: 14 NOV 2014 09:26

Endast åtta lag ställde upp i klubbmästerskapen i öppen dubbel som spelades i Boulodromen under torsdagskvällen, lägre deltagarantal än på många år. Det innebar spel i två pooler där ettorna och tvåorna gick till semifinal.

I den första poolen gick Stig Johansson och Gert Olsson till semifinal genom två raka segrar. Hasse och Timo fick spela skiljematch mot Lasse Rydberg och Stig Bengtsson för att ta sig vidare. I den andra blev Mats Peterson och Kristofer Hirverud pooletta. Om andraplatsen blev det dock en hård kamp. Ulla och Jan-Olof Olsson fick i den inledande matchen se sig besegrade med hela 13-2 av silvermedaljörerna i V65-klassen Bengt Svensson och Bosse Karlberg. Skiljematchen sedan blev en betydligt jämnare match och Ulla och Jan-Olof kunde ta revanch och vinna med 13-12.

Mats och Kristofer 640

Klubbmästarna Mats Peterson och Kristofer Hirverud

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info