Hoppa till sidans innehåll
Dubbelmästarna 2015 Mats och Fredrik

Fredrik och Mats tog hem KM:s öppna dubbel

16 NOV 2015 09:03
Fredrik Brorsson och Mats Peterson blev i tisdags klubbmästare i dubbel. I finalen slog de Christer Sandberg och Tobias Johansson inför en fåtalig publik, Tobias Andersson.
  • Skapad: 16 NOV 2015 09:03

Tio lag ställde upp till spel, vilket innebar spel i tre pooler.

Den första poolen vanns av Britt Brorsson och Lennart Bengtsson. De inledde med att besegra Ulla och Jan-Olof Olsson varefter de slog Hasse Svensson och Timo Lager. Dessa gick ändå vidare till kvartsfinal efter det att de i sin tur slagit paret Olsson. I pool 1 spelade också Tobias Andersson och Jimmy Antonsson som blev utslagna efter två raka förluster.

 

I pool 2, som var en trepool, tog sig Mats och Fredrik enkelt vidare medan det en jämn kamp om andraplatsen. I skiljematchen besegrade vår nye medlem och debutanten i tävlingssammanhang Paul Gruber tillsammans med Peter Lundqvist det rutinerade paret Bengt Svensson  och Stig Johansson.

 

Den tredje poolen vanns av Douglas Adolfsson och Berny Andersson efter att först ha utklassat Christer Sandberg och Tobias Johansson och sedan i en jämnare match besegrat Lena Karlsson och Lars Mauritsson. Christer och Tobias var sedan illa ute mot Lena och Lars men lyckades i alla fall bärga andraplatsen.

 

I slutspelet sedan hade Christer och Tobias fått ordning på sitt spel och slog ut först Paul och Peter och sedan Britt och Lennart innan det var dags för final.

Hasse och Timo vann utjämningsmatchen mot Douglas och Berny men fick sedan i semin se sig besegrade av Mats och Fredrik.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info