Hoppa till sidans innehåll

Spännande Månadsmästerskap då Fredrik blev Årets Spelare

30 NOV 2013 17:24
Fredrik Brorsson lyckades i tisdags med att blir Årets Spelare genom att i årets sista Månadsmästerskap passera Tobias Johansson i poängligan genom att tillsammans med Douglas Adolfsson bli tvåa efter Timo Lager och Harald Brorsson som alltså blev årets sista Månadsmästare.
Fredrik blev därmed Årets Spelare för fjärde gången, första gången för 26 år sedan.
  • Uppdaterad: 12 FEB 2015 19:02

Årets sista Månadsmästerskap som avgjordes i Boulodromen i tisdags blev en spännande tillställning. Det gällde ju inte bara vem som skulle bli Månadsmästare utan det var ju också en kamp om vem av Tobias Johansson, Bertil Axelsson och Fredrik Brorsson som skulle bli Årets Spelare.

Lottningen utföll så att Tobias fick spela trippel med Arne Dyberg och Hasse Svensson, Bertil Axelsson dubbel med Klaus Grossmann och Fredrik Brorsson dubbel med Douglas Adolfsson. Samtliga dessa lag tog sig till A-slutspelet. Först av de tre att få packa ner sina klot var Tobias vars lag i kvarten stötte på de blivande månadsmästarna Timo och Harald och därmed var Tobias utan poäng i november. Fredrik/Douglas och Bertil/Klaus vann sina kvartsfinaler och möttes i semifinalen. Den vann som framgått Fredrik och Douglas och saken var klar. Visserligen förlorade de finalen men andraplatsens 5 poäng räckter för att Fredrik skulle passera Tobias i poängligan med 1 poäng och därmed bli Årets Spelare 2013.

B-finalen vanns av Jimmy Antonsson och Bengt Svensson där de mötte Richard Jörnbo och Lars Mauritsson.

Noteras ska också att Jan-Olof Olsson som började spela boule för knappt ett år sedan placerade sig på fjärde plats i kampen om titeln Årets Spelare.

Läs mer om Månadsmästerskapen här. Resultatlistan från november hittar du här.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info