Hoppa till sidans innehåll
Foto: CS MP Veterantrippelmästare

Berny, Inger och Lennart B vann KM i veterantrippel

03 DEC 2014 20:01
Inger Andersson, Berny Andersson och Lennart Bengtsson. Så heter de nya klubbmästarna i veterantrippel. Tävlingen avgjordes under tisdagskvällen i Boulodromen, nio lag anmälde sig vilket innebar spel i tre st trepooler.
  • Skapad: 03 DEC 2014 20:01

Berny, Inger och Lennart tog sig till final genom att i trepoolen endast behöva vinna en match. Gert Olsson,Stig Johansson och Bengt Svensson besegrades i den. Efter poolen gick de direkt till semifinal.

Till semifinal tog sig också Arne Blomfeldt, Arne Dyberg och Jan-Olof Olsson som i sin kvartsfinal besegrade välmeriterade Gittan Olausson/Kenneth Johansson/Sune Moberg. Gittan och company har härjat friskt i de lokala och regionala tävlingarna runt om i västsverige under året och att de inte lyckades ta sig till final i KM får väl betecknas som en överraskning.

Det andra finallaget kom att heta Sally Martinsson/Britt Brorsson/Douglas Adolfsson. De kom till kvartsfinalen som pooltvåor efter att ha åkt på däng av Gittan, Kenneth och Sune men sedan bar det av till final genom segrar över först Gert O/Stig J/Bengt S och sedan Lennart I/Stig B/Anki J.

Finalen blev aldrig spännande.

Fanny!

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info