Hoppa till sidans innehåll

Rapport från medlemsmötet

03 NOV 2016 19:25
Vid medlemsmötet den 1 november var vi 38 medlemmar närvarande. En hel del tid ägnades åt gruppdiskussioner inför nästa års Strandcup. Men det fattades också ett par beslut som berör nästa års utomhusträning och innehållet i våra träningar.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2016 17:06

Utomhusträningen 2017

Frågan om var vi ska förlägga utomhusträningarna 2017 hade väckts av medlemmar. Styrelsens förslag till medlemsmötet som godkändes innebär att vi under tiden 15 april - 8 juni samt under tiden 17 augusti - 28 oktober tränar vid Boulodromen och under tiden däremellan i Stenbrottet. Samtidigt fick styrelsen i uppdrag att författa en skrivelse och uppvakta kommunen med krav på att det ordnas med toaletter i eller i omedelbar anslutning till Stenbrottet sommaren 2017.

Ökad kvalité i våra träningar

Medlemmar hade också till styrelsen framfört önskemål om bättre upplägg av våra träningar. Styrelsen presenterade ett förslag som medlemsmötet godkände.

Det innebär att att träningen varje tisdag inleds med en halvtimmes obligatorisk teknikträning. Varannan tisdag ges det tillfälle till lagträning, vilket innebär att de som tränar själv bildar lag som spelar tillsammans hela eller delar av kvällen. Matcherna lottas. Varannan tisdag lottar vi som gjort hittills.

Strandcupen 2017

Styrelsen gör en sammanställning på de synpunkter som framkom under gruppdiskussioerna och överlämnar dem till Strandcupskommittén.

Efter medlemsmötet stannade en del för att titta på pétanque på Boulodromens nyinköpta TV.

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info