Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Årsmötet

06 MAR 2018 14:23
Ändrade träningstider när utomhussäsongen börjar, det var ett av de beslut som fattades under Kulknappens årsmöte som hölls i Boulodromen tisdagen den 27 februari.
  • Uppdaterad: 07 MAR 2018 08:10

När utomhussäsongen startar så flyttar Kulknappen sina träningar till måndags- och onsdagskvällar. Slår detta väl ut så kommer det att bli så även under nästa inomhussäsong. Det beslutet fattades på årsmötet förra tisdagen. Skälet är i första hand att det varit dålig uppslutning på torsdagsträningarna p.g.a. det lokala seriespelet.

En annan förändrig är att medlemsavgiften för 2019 ska betalas i samband med licensavgiften senast den 30 november i år. Avgiften blir oförändrad 200 kr för seniorer och 20 för ungdomar upp till  och med 18 år.

Bestämt blev också att klubben ska betala anmälningsavgiften för lag som anmäler sig till lag-DM. Eventuella prispengar tillfaller klubben. 

Styrelsen kommer under det kommande året att ha samma sammansättning som under 2017. Däremot valdes det nya uttagningskommittéer. En ska ta ut lag till förbunds- och distriktsarrangerade klubbtävlingar och en ska ta ut lag till de lokala serierna. Till att ingå i den förstnämnda valdes Kenneth Johansson, Mats Peterson och Christer Gunnarsson och till den andra Erling Ottosson och Gert Olsson.

Efter förhandlingarna bjöd deltagarna på kaffe och fastlagsbulle varefter följde prisutdelning i våra interna tävlingar.

Årets Kulknappar

På förslag från medlemmar så beslöt styrelsen vid sitt senaste möte att utse Berny Andersson och Lennart Bengtsson till Årets Kulknappar.

Berny Andersson, som under många år bl.a. haft huvudansvaret för Klotgrillen vid Strandcupen, fick utmärkelsen "för förtjänstfull insats i arbetet med Varbergs Strandcup". Huvudansvaret för grillen tas nu över av Lennart Ingeltun och Lasse Lothsson.

Lennart Bengtsson fick utmärkelsen "För förtjänstfullt arbete till gagn för Kulknappens medlemmar.”

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info