Hoppa till sidans innehåll
Foto: Christer

Nya klubbkläder – kom och prova

02 NOV 2017 16:49
På medlemsmötet senast presenterade gruppen vi tillsatte på Årsmötet de nya klubbkläderna. Det togs väl emot av de närvarande. Nu finns kollektionen till beskådande och utprovning i Boulodromen vid våra träningar.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2017 16:52

Nya klubbkläder

Nu är det dags att beställa nya klubbkläder. Vi har beslutat att beställningarna skall vara gjorda under denna månad, alltså före den 1 december. Kläderna visas och kan provas ut på tisdagar kl 17-20 i samband med våra träningar. Beställning görs på en särskild lista, där man skriver sitt namn och storlek på sidan med respektive plagg. Där står också hur mycket plaggen kommer att kosta.

Under förutsättning att man beställer minst två plagg kommer klubben att subventionera köpet med 400 kronor.

De kläder som vi har att välja mellan är: tre olika pikéer (varav en med lång ärm), rundhalsad tröja, cardigan (tröja med dragkedja och sidofickor med blixtlås), tunn vindjacka, kraftigare vindjacka (softshell) samt väst i softshell. Alla dessa plagg finns att bese och prova. Dessutom kan man beställa en T-shirt.

Det finns två förslag på logga som ska sitta på bröst och rygg. Alla som beställer kläder skall rösta om vilken logga de föreslår. Detta skall ske genom att man skriver sitt namn under lämpligt alterniv på pappret som finns i Boulodromen.

Här är de båda förslagen. Förslag B ligger till grund för de priser som finna angivna. Förslag A kommer att sänka priset med några tior per plagg.

Frågor? Kontakta Mats.

Skribent: Mats Peterson
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info