Hoppa till sidans innehåll

Kulknappen tar emot flyktingar på tisdag

26 MAR 2017 13:38
På tisdag den 28 mars kommer samordnare för frivilligaktiviteter Erica Sjöwall tillsammans med en grupp flyktingar till Boulodromen kl. 16.30 för att pröva på att spela pétanque. Sven-Arne och Mats har stått för kontakten med kommunen.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2017 13:09

Sven-Arne och Mats träffade för en tid sedan kommunens samordnare för frivilligaktiviteter när det gäller invandring och integration Erica Sjöwall. Syftet var att undersöka om vi kulknappar kan göra något för att underlätta integrationen.

Vid mötet kom man överens om att Erica Sjöwall skulle undersöka intresset bland en grupp flyktingar om de är intresserade av att komma och pröva på att spela boule. Man kom också överens om att de i så fall är välkomna till Boulodromen tisdagen den 28 mars kl. 16.30. Tidpunkten är kanske inte den bästa med tanke på att vi spelar Månadsmästerskap den kvällen men det var den enda tid som flyktingarna och Erica Sjöwall kunde komma.

Sven-Arne och Mats tar hand om dem men du som kanske ändå inte tänkt att spela Månadsmästerskapen på tisdag kanske har lust att vara med en stund. Kom då och var med!

Skribent: Christer Sandberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 GYNNA VÅRA SPONSORER!

 

Postadress:
Varbergs BK Kulknappen - Boule
Christer Sandberg, Rumligatan 17
43237 Varberg

Kontakt:
Tel: 034019437
E-post: This is a mailto link

Se all info